dijous, 19 de maig del 2011

#ManresaIndignada

Tothom està indignat amb la situació per la qual estem passant tots. Crisis, atur, corrupció... i així una llarga llista. No parem de queixar-nos, de criticar, i el que és més dur no fer RES, sense que s'obri cap perspectiva que no hi vegem cap solució.

Últimament estem veient que altres ciutats com Barcelona s'està mobiltzant gent que està dient PROU!!, un altre món és possible, però ens hem mobilitzar passar a l'acciò, perquè d'alternatives hi han, però no les mateixes que ens han portat a aquesta situciò, per això ciutadants anònims hem decidit seguir els mateixos pasos d'aquestes ciutats que ara ho estant fent i que paíssos com egipte i altres paisos àrabs han fet servir per acabar amb les velles recepte.

Manresa no pot quedar al marge d'aquestes mobilitzacions, doncs per això us convoquem a dir PROU, però amb solucions que no depen de cap opció, si no que es la ciutadania es el que te la solució. Deixem clar que s'hi pot unir qualsevol persona que estigui disconforme amb la situació que vivim actualment, ciutadans amb diferents opinions politiquees i socials, pero NO ENS REPRESENTA CAP SIGLA, ja siguin partits politics, organitzacions o plataformas.

US HI ESPEREM EL PROPER DIVENDRES A LES 20.30 A LA PLAÇA SANT DOMENEC DE MANRESA, LA NOSTRA TAHRIR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada