dimarts, 31 de maig del 2011

AGRAÏMENT

A la població de Manresa i especialment als col·lectius que desitgin aprofitar aquest moment de transformació:

Ja fa més de dues setmanes que moltíssimes persones de tota la comarca (i de més enllà) està participant activament en la acampada d’indignades i indignats de la plaça Sant Domènec de Manresa. Ja fa més de dues setmanes  que centenars de persones hi han participat puntualment o ens han mostrat el seu suport.
Des de la humilitat, inexperiència i abast de les persones que estem intentant organitzar l’espai per a la seva continuitats fem una crida a la participació. Hem fet molta feina i creiem que estem preparades per assumir donar un pas més endavant. És la nostra oportunitat.
A totes les persones que creiem que tenim molt a dir, a totes les organitzacions no governamentals que treballen dia a dia per construir alternatives, a totes les treballadores que desitgen unes relacions socials més humanes, a totes les persones… en general. Aquí us trobem a faltar.
És el moment de prendre la paraula, de que ens trobem d escenari tan màgic com la plaça st Domènec ( la plaça de l'Àgora ), perquè siguem nosaltres directament i no els polítics qui decideixi com volem viure a casa nostre.
Perquè vivim en el temps del treball en xarxa. Que de la indignació en sorgeixi la creativitat.
Pel dret a decidir. Per un Bages viu i rebel!
A prendre la paraula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada