divendres, 14 de desembre del 2012

Concentració contra el genocidi financer a la Plaça Major de Manresa


Les membres de la PAHC Bages cridem a tothom a acudir a la concentració en resposta al darrer assassinat del sistema finacer a l’estat espanyol, on hi ha tres suicidis diaris per culpa de la crisis:

En aquest cas, la víctima es tracta d’una dona malaguenya de 56 anys que vivia amb la seva mare malalta de 96 anys a l’humil barri malagueny Los Corazones. La víctima, s’ha tirat des d’un quart pis a les 9:30 del matí d’aquest divendres després de rebre l’ordre de desallotjament per impagament de la hipotec
a, doncs tenia greus problemes econòmics i acabava de tancar el seu negoci per culpa de la crisi.

S'eleva a 9 el nombre de persones que decideixen treure's la vida abans de ser desnonades a l'Estat espanyol l'any 2012, on el drama dels desnonaments ha deixat centenars de milers de famílies sense casa, doncs actualment es realitzen més de 500 desnonaments diaris. Les persones desnonades, es troben a més, amb un deute que les ofega de per vida degut a una legislació hipotecària al servei d'un ordre egoista, que és considerada la més perjudicial per a la ciutadania de tota la UE, doncs permet aquests drames mentre Espanya és l’estat amb més pisos buits d’Europa en benefici de la elit especuladora.

Davant d’aquesta situació d’atacs constants a la que som sotmeses, les membres de la PAHC Bages creiem que només hi ha un camí, l’organització, la pressió popular i la lluita!

Contra els desallotjaments, contra el genocidi financer, alça la teva veu, vine aquest diumenge a les 19:00h a la Plaça Major per dir que ja n'hi ha prou!

Acte seguit iniciarem la nostre 3a assemblea a l'Ateneu Popular la Sèquia, hi esteu totes convidades!



Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada